• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Aprecieri la adresa Politiei Comunitare Sector 2
DIPLOME DE EXCELENTA DIN PARTEA AGENTIEI NATIONALE ANTIDROG
dana1 Politia Locala Sector 2 este, inca de la infiintare, partener al Agentiei Nationale Antidrog, institutie de referinta, pe plan national si international, in domeniul antidrog.
Participant activ in cadrul activitatilor de prevenire, programelor, proiectelor si campaniilor de informare, educare si constientizare a elevilor si populatiei Sectorului 2, privind riscurile consumului de droguri, desfasurate pentru implementarea Strategiei Antidrog a Sectorului 2, Politia Locala Sector 2, reprezentata de Director General Dobrila Aurel, Director General Adjunt Pascu Gheorghe si Sef Serviciu Relatii Publice Petrescu Maria, a primit Diplome de excelenta in semn de aleasa pretuire pentru constributia deosebita si sprijinul acordat in lupta impotriva consumului si traficului ilicit de droguri.
dana2 dana3
 
Multumiri Vlad Postelnicu

Buna ziua

Confirm primirea raspunsului. Am fost sunat saptamana trecuta si de catre un ofiter de la Politia Locala sa imi confirme rezolvarea problemei.
Va multumesc pentru promptitudine si profesionalism. Bine ca s-a rezolvat rapid. Daca nu va contactam ar fi sunat alarma mult si bine :-)

Inca o data multumiri si servici usor.

Cu stima,
Vlad Postelnicu
 
Multumiri MDRAP
mmdrap MINISTERUL DEZVOLTARII REGIONALE
SI ADMINISTRATIEI PUBLICE

Catre: PRIMARIA SECTOR 2 BUCURESTI
Domnului Primar Mugur Mihai Toader

Ref: Raport privind stadiul implementarii Strategiei Nationale Anticoruptie (SNA)
2016-2020 in anul 2017

Stimate domnule primar,

Ca urmare a primirii si analizei Raportului privind stadiul implementarii SNA 2016-2020 in
anul 2017 la nivelul institutiei dumneavoastra, dorim sa ne exprimam aprecierea pentru
interesul pe care l-ati acordat implementarii prevederilor anticoruptie in cadrul Primariei
Sector 2.
Luand in considerare multitudinea masurilor anticorupti implementate la nivelul institutiei
dumneavoastra, precum si seriozitatea si profesionalismul cu care ati tratat problematica
prevenirii coruptiei si a promovarii integritatii in functia publica, inclusiv in ceea ce priveste
elaborarea si transmiterea documentelor/raportarilor privind monitorizarea SNA, apreciem
ca institutia dumneavoastra poate fi considerata un exemplu de buna practica in ceea ce
priveste implementarea SNA.
Totodata profitam de ocazie pentru a reitera sprijinul pe care Ministerul Dezvoltarii
Regionale si Administratiei Publice il ofera prin Directia Integritate, Buna Guvernare si
Politici Publice, tuturor autoritatilor publice locale in procesul de implementare a
prevederilor anticoruptie si speram ca buna noastra colaborare sa se manifeste si in viitor.

Cu stima,

ANDREEA GRIGORE
DIRECTOR
Directia Integritate, Buna Guvernare si Politici Publice
 
Multumiri Asociatia Culturala "LA NOI LA ROMANI"
maclnlr1 Catre,
Politia Locala a Sectorului 2, Bucuresti
Domnului Director General,
Col. Aurel DOBRILA

Va rugam sa primiti caldele noastre multumiri si aprecieri pentru colaborarea si sprijinul acordat de catre Doamna Maria PETRESCU si personalul Institutiei Dumneavoastra, la organizarea si desfasurarea evenimentului dedicat CENTENARULUI MARII UNIRI DE LA 1918- „TRADITII DE PRIMAVARA, DRAGOBETELE- SARBATOAREA DRAGOSTEI LA NOI, LA ROMANI”, in data de 26 februarie a.c., ora 17.00 la Galeria 2 ART a Primariei Sectorului 2, al capitalei.
Evenimentul organizat de catre Asociatia Culturala „ LA NOI LA ROMANI” si PRIMARIA Sectorului 2, a avut ca invitati personalitati din domeniul culturii si artei traditionale , poeti, jurnalisti, interpreti de muzica clasica si muzica populara româneasca, fiind onorat de prezenta Doamnei Academician Sabina Cornelia ISPAS – directorul Institutului de Etnografie si Folclor „CONSTANTIN BRAILOIU” din Bucuresti.
Cu acest prilej am acautat sa demonstram si sa punem in valoare, frumusetea si importanta traditiilor, obiceiurilor, a muzicii si portului romanesc – elemente identitare ale poporului nostru.
Dorim sa va aducem la cunostinta ca Asociatia Culturala „LA NOI LA ROMANI” contribuie in mod activ la promovarea valorilor culturale si spirituale ale României, acorda o atentie deosebita istoriei si traditiilor noastre romanesti, promovarii identitatii noastre nationale.
In speranta ca si in continuare veti fi alaturi de noi, va asiguram de aleasa noastra stima si consideratie.

Prof. Etnomuzicolog Niculina MERCEANU
Presedinte
Asociatia Culturala „ LA NOI LA ROMANI”
maclnlr2
 
Multumiri Alina Gabriela Stroe
mags1 Va multumesc mult pentru ajutorul dat in salvarea pisicii de sub capota masinii de pe Teiul Doamnei!
Cred ca oamenilor le plac astfel de actiuni. In definitiv e vorba despre comunitate si in seara aceasta am fost una.

Alina Gabriela Stroe
 
Multumiri ANFP
smanfp1 Stimati colegi,

Va multumim pentru participarea dumneavoastra la cea de-a X-a editie a conferintei internationale Inovatie si calitate in sectorul public, organizata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici in data de 16 noiembrie 2017, la Bucuresti.
Cu sprijinul dumneavoastra, am reusit si de aceasta data sa evidentiem rezultatele remarcabile ale administratiei publice din Romania, promovand performanta si punand in valoare munca oamenilor care au generat aceste rezultate!
Va multumim inca o data ca ati fost parte a unei colaborari care va continua - suntem convinsi(!), si dincolo de acest demers si va asiguram de intreaga noastra deschidere pentru implicarea in proiecte valoroase, avand ca obiectiv principal sustinerea inovatiei si a calitatii in sectorul public!

Compartimentul Comunicare, Informare si Relatii Publice
Directia Comunicare si Relatii Internationale
Agentia Nationala a Functionarilor Publici
 
Multumiri Colegiul National "Mihai Viteazul"
cmun Conferinta "Model United Nations of Bucharest", la a sasea editie

Anul acesta, pe data de 22-26 aprilie, Colegiul National "Mihai Viteazul" a gazduit a sasea editie a conferintei "Model United Nations of Bucharest". Evenimentele de tip "Model United Nations" reprezinta un fenomen din ce in ce mai popular la nivel global, acestea avand drept scop initierea elevilor si a studentilor in probleme de politica internationala prin simularea întrunirilor Organizatiei Natiunilor Unite. Liceul nostru se numara cu mandrie printre scolile ce organizeaza astfel de conferinte anual, fapt realizabil datorita sprijinului oferit de numerosi sponsori si parteneri. Primaria Sectorului 2 si Politia Locala a Sectorului 2 ne-au fost alaturi in fiecare an al acestei minunate experiente ce implica, pe langa elevi romani, multe alte institutii educationale din strainatate. Astfel, delegatiile de elevi si profesori coordonatori apartinand scolilor Civico Liceo Linguistico « A. Manzoni », ITE Manzoni, Liceo Farnesina si Liceo Statale « Terenzio Mamiani » din Italia, Escola Pia « Nostra Senyora » din Spania, Espergaerde Gymnasium din Danemarca, precum si Goldberg- Gymnasium Sindelfingen si Korbinian-Aigner Gymnasium Erding din Germania au fost transferate de la Aeroportul International Otopeni la Colegiul National "Mihai Viteazul" si la Hotel Razvan in ziua sosirii si retur la finalul evenimentului, cu ajutorul microbuzelor puse la dispozitie de Politia Locala a Sectorului 2 si DGAPS din sectorul 2. Dorim sa le multumim calduros pe aceasta cale pentru suportul acordat in toti acesti ani si pentru efortul depus in vederea reusitei conferintei.
 
Multumiri Comandamentul Garnizoanei Bucuresti
cgb Ministerul Apararii Nationale
Comandamentul Garnizoanei Bucuresti

DIRECTORULUI GENERAL AL POLITIEI LOCALE SECTOR 2

Am deosebita onoare de a va transmite cele mai sincere multumiri pentru sprijinul acordat in vederea desfasurarii ceremoniei militare, organizate in data de 09 mai 2017, la monumentul "Crucea Independentei" cu prilejul sarbatoririi a 140 de ani de la proclamarea Independentei de Stat a Romaniei.
Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima convingerea ca si in viitor colaborarea dintre institutiile noastre va fi la fel de fructuoasa.
Va adresez rugamintea, pe aceasta cale, sa transmiteti multumiri intregului personal care a fost implicat in desfasurarea acestei activitati.
Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va urez succes in realizarea tuturor proiectelor profesionale si personale.

COMANDANTUL GARNIZOANEI BUCURESTI
Colonel
Dr. DOREL BEJAN
Valentin Ciobanu
 
Multumiri Asociatia Prietenia
aspriet ASOCIATIA PRIETENIA
CENTRUL DE SOCIOTERAPIE PANTELIMON

Catre: POLITIA LOCALA SECTOR 2

Domnului Director DOBRILA AUREL

Stimate Domnule Director, imi revine deosebita placere si onoare de a va transmite sincerele noastre multumiri dumneavoastra si colectivului Politiei Locale Sector 2 pe care il conduceti, pentru participarea si implicarea in actiunile derulate in baza parteneriatului incheiat.
Doresc prin intermediul dumneavoastra, sa aduc mii de multumiri Doamnei Petrescu Maria, Sef Birou Relatii Publice, din cadrul Politiei Locale Sector 2, pentru participarea activa si modul de organizare si promovare a evenimentelor realizate, in parteneriat, pentru profesionalismul, seriozitatea, demnitatea si devotamentul fata de institutia in care isi desfasoara activitatea.
In afara de aceasta calitate, de salariat al Politiei Locale Sector 2, va fac cunoscut activitatea Doamnei Petrescu Maria, ca voluntar in cadrul Asociatiei Prietenia, asociatie care are ca misiune ingrijirea si educarea tinerilor si adultilor care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate (Sindrom Down, autism, epilepsie, retard mintal, absenta limbajului, tulburari de comportament, pareza spastica) si care nu au putut fi integrati in nici un alt sistem de invatamant si munca din Romania.
Tin sa multumesc si sa exprim, in numele beneficiarilor asociatiei, recunostinta si consideratia pentru activitatea depusa ca voluntar, pentru bucuria si alinarea pe care o aduce in ochii acestor oameni bolnavi, pentru modestia actului benevol, pentru profesionalismul, demnitatea si omenia de care da dovada, in activitatea de voluntariat.
Felicitari intregului personal, care sub indrumarea dumneavoastra dau dovada de mult profesionalism!

Cu multa stima,
Director Executiv,
Valentin Ciobanu
 
Multumiri Nicoleta Andrei Nap
habitat Scrisoare de multumire

Domnului Director General al Politiei Locale Sector 2

Aduc mii de multumiri politistilor locali Agent Superior NICOARA ADRIAN si Agent Asistent POPESCU COSMINcu ajutorul carora am putut sa-mi recuperez telefonul mobil iPhone 6 auris care mi-a fost sustras in timp ce ma plimbam cu copilul meu la Pasaj Obor.
Aduc mii de multumiri pt tot efortul si devotamentul domnilor politisti ai Politiei Locale Sector 2 Buc.

Cu stima si respect,
Nicoleta Andrei Nap
 
Multumiri Marin Mihailescu

Domnule Comandant al Politiei Locale Sector 2,
Acum ceva vreme v-am trimis o sesizare, in legatura cu prostituatele din zona CA Rosetti - Maria Rosetti.
Va scriu astazi pentru a va confirma ca abordarea institutiei pe care o conduceti functioneaza. Am vazut si ieri si zilele trecute oamenii Dvs in zona. Evident, prostituatele nu au disparut complet (de exemplu, ieri masina Politiei era in zona intersectiei Maria Rosetti / Vasile Lascar iar unele prostituate migrasera in zona intersectiei Maria Rosetti / Armeneasca) insa ESTE PENTRU PRIMA DATA, in 10 ani, de cand eu locuiesc in aceasta zona, CAND SE OBSERVA O DESCRESTERE REALA A FENOMENULUI INFRACTIONAL.
Va multumesc, in numele meu dar si al vecinilor pentru implicarea Dvs. si va solicit cu respect sa continuati sa puneti presiune asupra acestei problem care ne afecteaza atat traiul de zi cu zi cat si imaginea generala a Sectorului 2.

Va multumesc,

Marin Mihailescu,
Sector 2, Bucuresti
 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL