• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Săptămâna Națională a Voluntariatului 13 – 19 Mai 2019
Vineri, 17 Mai 2019 12:25
Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual, menit să mobilizeze cat mai multe organizaţii și cât mai mulți voluntari care să contribuie la dezvoltarea comunităților lor și să atragă sprijinul celorlalți pentru activitatea voluntarilor și recunoașterea meritelor acestora.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL” - 2019
Vineri, 17 Mai 2019 12:18
În săptămâna 13-16 Mai 2019, Poliția Locală Sector 2 a avut plăcerea de a primi în vizită grupuri de copii din Grădinița Nr.236, Sector 2, însoțiți de doamna educator.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 alături de Colegiul Național "Iulia Hașdeu", în cadrul Proiectului "CAREER ROCKET"
Marţi, 14 Mai 2019 12:14
Poliția Locală Sector 2 a participat, în data de 10 Mai 2019, la întâlnirea organizată de Colegiul Național" Iulia Hașdeu", în cadrul Proiectului European "CAREER ROCKET ". Proiectul pune bazele unei cooperări transnaționale între profesioniști cu competențe în ceea ce privește identificarea și combaterea stereotipurilor de gen, în special în ceea ce privește alegerea carierei profesionale și dezvoltarea profesională a tinerilor.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ MONITORIZAREA ACTVITĂȚILOR DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL
Miercuri, 08 Mai 2019 15:24
Astăzi, 08.05.2019, Poliția Locală Sector 2 București a asigurat măsurile de ordine publică pentru îndepărtarea, de către lucrătorii ADP Sector 2, a dispozitivelor de ocupare a unui loc de parcare, amplasate ilegal pe domeniul public.

Citeste mai departe...

 
BUCURIA DE A DĂRUI
Miercuri, 24 Aprilie 2019 18:14
Plăcerea de a dărui și de a face fapte bune strălucește încântător în prag de sărbători.

Citeste mai departe...

 
AU VRUT SĂ SCAPE DE DEȘEURI DAR S-AU ALES CU AMENZI
Joi, 18 Aprilie 2019 10:20
În această dimineață, doi locuitori din Str. Lăptari Tei din cartierul Doamna Ghica al Sectorului 2, s-au gândit că pot scapa de deșeurile menajere, depozitându-le pe domeniul public, în apropierea Școlii Gimaziale nr.30, fără ca cineva sa-i poată observa.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2, ÎMPREUNĂ CU LUCRĂTORII A.D.P. SECTOR 2 CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL
Miercuri, 17 Aprilie 2019 15:02
În data de 17.04.2019 Politiștii Locali din cadrul Poliției Locale Sector 2 – Serviciul Circulație Rutieră împreună cu lucrătorii A. D. P. Sector 2 au acționat pentru ridicarea diferitelor obiecte (teuri metalice, capre metalice sau de lemn, conuri sau indicatoare legate cu lanțuri, cauciucuri și alte diferite obiecte – sticle de plastic) care ocupau domeniul public și care aveau ca scop menținerea de locuri libere de parcare în următoarele locații: Str. Amiral Murgescu, str. Spatarul Milescu, str. Elev Stefanescu Stefan, sos. Pantelimon, B-dul Basarabia, str. Vasile Cristescu, str. Agricultori, str. Matei Voievod, str. Caroteni, str. Thomas Masaryk, J. L. Calderon, str. Dumbrava Rosie, str. J. S. Bach.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL” - 2019
Marţi, 16 Aprilie 2019 17:54
În săptămâna 08-12.04.2019, Poliția Locală Sector 2 a avut plăcerea de a primi în vizită grupuri de elevi din Școlile Nr. 10 Maria Rosetti, Nr. 27 Principesa Ileana, Nr. 25, Nr. 39 și Școala Gimnazială Maica Domnului. Cei 260 de elevi au fost însoțiți de profesori coordonatori și părinți însoțitori.

Citeste mai departe...

 
PLAN DE MĂSURI PENTRU PREVENIREA OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE ÎN PERIMETRUL CUPRINS ÎNTRE ȘOS. MIHAI BRAVU ȘI CAPĂTUL LINIEI DE TRAMVAI 55 (CORA PANTELIMON)
Marţi, 16 Aprilie 2019 17:50
Având în vedere că de astăzi, 16.04.2019, începe implementarea Planului de măsuri pentru prevenirea opririlor și staționărilor neregulamentare în perimetrul cuprins între șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 55 (Cora Pantelimon). În zona menționată se vor constitui dispozitive de polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București și de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 2, pe ambele sensuri, în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

Citeste mai departe...

 
MĂSURI DE PREVENIRE A OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE
Luni, 15 Aprilie 2019 09:11
Din analiza situației operative și a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor, s-a constatat că arterele Șos. Iancului și Șos. Pantelimon – perimetrul cuprins între Șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon), pe ambele sensuri de mers, prezintă o serie de factori care afectează fluența circulației auto și generează în mod direct scăderea gradului de siguranță al persoanelor care tranzitează acest segment de drum.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ MONITORIZAREA ACTVITĂȚILOR DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL
Vineri, 12 Aprilie 2019 13:57
Astăzi s-a acționat în urmatoarele locații: Str. Crisea Mateescu, Str. Oteșani, Str. Țepeș Vodă, Str. Mieilor, Str. Dr. Burghelea, Str. Săgeții, Str. Marin Serghiescu, Str. Popa Petre, Str. Măgura Vulturului, Intrarea Apold și Șos. Mihai Bravu nr.45.

Citeste mai departe...

 
ACȚIUNE DE SALUBRIZARE PE MALUL LACULUI FUNDENI
Joi, 11 Aprilie 2019 07:34
În baza sesizărilor și a controalelor realizate de către polițiștii locali ai Serviciului Protecția Mediului, din cadrul Poliției Locale Sector 2, în zona Fundeni, au fost identificate depozite necontrolate de deșeuri, în special pe malul lacului.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL 2019”
Marţi, 09 Aprilie 2019 16:20
Continuând activitățile în cadrul Programului „Școala altfel – Șă știi mai multe, să fii mai bun!” Poliția Locală Sector 2 a fost gazdă pentru elevii Școlilor Gimnaziale Nr. 10 Maria Rosetti, Nr. 25 și Nr. 27 Principesa Ileana.

Citeste mai departe...

 
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACŢIE AL CETĂŢEANULUI FAŢĂ DE ACTIVITATEA POLIŢIEI LOCALE SECTOR 2
Marţi, 02 Aprilie 2019 16:43
În vederea îmbunătăţirii Sistemului de Management Integrat şi pentru a atinge un nivel susţinut de excelenţă în toate aspectele performanţei, în vederea implementării modelului de excelenţă EFQM, Poliția Locală Sector 2, prin Serviciul de Relații Publice, a început de astăzi, 2 aprilie 2019 realizarea unui sondaj de opinie, prin completarea ”Chestionarului pentru evaluarea gradului de satisfacţie al cetăţeanului faţă de activitatea Poliţiei Locale Sector 2”.

Citeste mai departe...

 
PREVENIREA VIOLENȚEI ÎN RÂNDUL MINORILOR
Marţi, 02 Aprilie 2019 16:38
Prevenirea expunerii elevilor la violenţă, în și în jurul școlilor, este o preocupare permanentă a Poliției Locale Sector 2. Şcoala este o parte integrantă a comunităţii Sectorului 2, iar problemele cu care se confruntă ca instituţie, pe zona de violență şi incidentele între tineri, este un aspect care interesează administrația publică locală.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL