• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Campanii PLS2
CAMPANIE PRIVIND „SIGURANȚA COPIILOR ÎN AUTOVEHICUL”
Marţi, 16 Aprilie 2019 07:11
Vineri 12 aprilie 2019, ora 17.30, în cadrul Cursului de Siguranță a Copiilor, care s-a desfășurat la Mall Vitan București, Poliția Locală Sector 2 a participat la Campania de informare având ca temă „Siguranța copiilor în autovehicul, organizat de Chicco România.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE SI CONSTIENTIZARE
Vineri, 07 Decembrie 2018 11:38
Consiliul Local Sector 2 in parteneriat cu Ministerul Sanatatii au desfasurat in data de 6 decembrie, la sediul Politiei Locale Sector 2, o campanie de informare si constientizare privind sanatatea si riscurile asociate consumului de tutun si proiectul DAFOH, „Sustinem stoparea recoltarilor fortate de organe”.

Citeste mai departe...

 
STRANGE DUPA CAINELE TAU!
Luni, 26 Noiembrie 2018 19:02
Actiunea matinala “Strange dupa cainele tau”, a politistilor locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului impreuna cu reprezentantii Grow Up Romania, grup de initiativa civica, prin care locuitorii sectorului 2 din zona centrala, stapanii de animale de companie, au fost informati despre faptul ca excrementele lasate pe trotuare si spatii verzi sunt pe cat de neplacute, pe atat de periculoase. S-au oferit de asemenea flyere informative growupromania si pungi.

Citeste mai departe...

 
ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!
Vineri, 16 Noiembrie 2018 08:27
Primaria Sector 2, sustinuta de Politia Locala, a demarat, incepand cu luna septembrie 2018, o ampla Campanie de informare si educare a elevilor sectorului 2, intitulata „Romani, sa reinviem idealurile Marii Uniri!”, avand ca scop insusirea istoriei si a valorilor neamului romanesc, a dezvoltarii culturii si ideii de ideal romanesc, precum si conservarea patrimoniului Marii Uniri.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIA ZIUA NATIONALA FARA TUTUN
Joi, 15 Noiembrie 2018 18:57
In fiecare an, in a treia joi a lunii noiembrie, Politia Locala Sector 2, partener al Agentiei Nationale Antidrog, marcheaza ZIUA NATIONALA FARA TUTUN, subliniind riscurile privind sanatatea si alte riscuri asociate consumului de tutun (in toate formele sale) si militand pentru politici eficiente de reducere a consumului.

Citeste mai departe...

 
Campania o9 atitudine!
Marţi, 06 Noiembrie 2018 09:47
In saptamana 29.10.2018 - 02.11.2018, Politia Locala Sector 2, in calitate de partener al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare pentru cetateni

Citeste mai departe...

 
ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!
Luni, 29 Octombrie 2018 20:28
Primaria Sector 2, sustinuta de Politia Locala, a demarat, incepand cu luna septembrie 2018, o ampla Campanie de informare si educare a cetatenilor sectorului, intitulata „Romani, sa reinviem idealurile Marii Uniri!”, avand ca scop insusirea istoriei si a valorilor neamului romanesc, a dezvoltarii culturii si ideii de ideal romanesc, precum si conservarea patrimoniului Marii Uniri.

Citeste mai departe...

 
ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE - 18 OCTOMBRIE 2018
Joi, 18 Octombrie 2018 16:03
Politia Locala Sector 2, partener al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane - ANITP, a participat astazi la Conferinta Nationala pentru marcarea Zilei Europene de Lupta Impotriva Traficului de Persoane, in cadrul Proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai buna informare a cetatenilor”, proiect finantat prin Fondul pentru Securitate Interna.

Citeste mai departe...

 
„ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!”
Marţi, 16 Octombrie 2018 17:12
Primaria Sector 2, sustinuta de Politia Locala deruleaza, incepand cu luna septembrie 2018, o ampla Campanie de informare si educare a cetatenilor, intitulata „Romani, sa reinviem idealurile Marii Uniri!”, avand ca scop insusirea istoriei si a valorilor neamului romanesc, a dezvoltarii culturii si ideii de ideal romanesc, precum si conservarea patrimoniului Marii Uniri, activitate desfasurata in cadrul Programului National de Aniversare a Centenarului pentru anul 2018.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIA NATIONALA DE EDUCARE SI INFORMARE „ O9atitudine”
Miercuri, 26 Septembrie 2018 14:36
Politia Locala Sector 2 in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a participat la traning-ul in cadrul Proiectului European ( Abordarea globala privind risipa alimentara prin educatie non-formala - "Respect, mancarii !") ce se va desfasura pe o perioada de 36 de luni, alaturi de : Lithuanian Consumer Institute, Green Liberty, The Estonian Union of Co-operative Housing Associations, Centre for education and informing consumers, Bulgarian National Association Active Consumers, Consumers Association of Bangladesh (CAB).

Citeste mai departe...

 
ZIUA DE CURATENIE IN SECTORUL 2!
Joi, 13 Septembrie 2018 17:45
15 SEPTEMBRIE 2018 - UN ALT FEL DE NU GUNOAIELOR! Sprijina voluntarii sectorului 2 si autoritatile locale in actiunea ce va avea loc sambata, incepand cu ora 9.00, de curatare a unui areal natural al sectorului, zona verde din spatele Pietei Dobroiesti, str. Ion Vlad, devenita zona cu depozite necontrolate de deseuri.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE PREVENIRE A PESTEI PORCINE AFRICANE
Miercuri, 12 Septembrie 2018 11:10
Ca urmare a Hotararii nr. 1 din 22.06.2018, privind masurile adoptate in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, Politia Locala Sector 2 deruleaza o ampla Campanie de prevenire a raspandirii bolii „Pesta Porcina Africana”, luand in considerare escaladarea fara precedent a riscului de raspandire a virusului pestei porcine pe teritoriul Romaniei.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL NATIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMANIEI - „MAREA UNIRE – IDEAL ROMANESC”
Joi, 05 Iulie 2018 11:41
Continuand seria evenimentelor organizate pe parcursul intregului an, in cadrul Programul National de Aniversare a Centenarului Romaniei, Politia Locala Sector 2 impreuna cu Primaria Sector 2 organizeaza, incepand cu data de 05.07.2018, o expozitie cu caracter permanent, intitulata „MAREA UNIRE – IDEAL ROMANESC”.

Citeste mai departe...

 
„ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!”
Joi, 31 Mai 2018 14:21
Centenarul Marii Uniri a inceput si suntem foarte aproape de evenimentul istoric de la 1 Decembrie 2018. Chiar foarte aproape, socotind dupa importanta si semnificatia evenimentului istoric, intr-un moment in care celebrarea gloriei trecute si a figurilor istorice emblematice de la acea vreme, trebuie sa se imbine cu realitatea prezentului.

Citeste mai departe...

 
SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII
Miercuri, 23 Mai 2018 11:42
In perioada 21 – 25 mai 2018, la nivel national se desfasoara cea de a XIV-a editie a evenimentului „Saptamana prevenirii criminalitatii”, activitate care potrivit traditiei, organizeaza in fiecare zi, activitati de prevenire tematice, in toate judetele tarii.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL