POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 PARTICIPĂ LA EVENIMENTUL SPORTIV ”L’ETAPE BUCHAREST BY TOUR DE FRANCE”

Începând cu anul 2022 România s-a alăturat L’Étape by Tour de France, fiind cea de-a 20-a țară acceptată în această serie de evenimente la nivel internațional. Anul acesta evenimentul sportiv va avea loc în data de 27.08.2023. L’Etape Romania by Tour de France este singura competiție din România care oferă emoția unei curse de top mondial, destinată tuturor cicliștilor, de la familii cu copii de minim 8 ani și până la cicliști de performanță.

Pentru a veni în sprijinul organizatorilor și pentru buna desfășurare a activității Poliția Locală Sector 2 participă cu polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Serviciului Circulație și Ridicări Auto, pentru a asigura fluența traficului rutier și interzicerea opririlor și staționărilor neregulamentare în Sectorul 2, în perimentrul arterelor: Bd. Basarabia, Bd. Chișinău, Piața Eudoxiu Hurmuzachi, Str. Arh. D. Hârjeu, Str. Câmpia Libertății, str. Pescărușului, Str. Cernăuți, Str. Vasile Șerbănică.

Pentru desfășurarea cursei în condiții de siguranță, traficul rutier va fi închis începând cu orele 06.30 pe arterele de circulație și strazile care acced sau intersectează acest traseu, până la ridicarea restricțiilor de circulație rutieră.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         25.03.2023