28,15,0,50,1
25,600,60,1,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,1,30,10,5,0,0,0,10,0,1
s01
s01
s02
s02
s03
s03
s04
s04
s05
s05
s06
s06
s07
s07
s08
s08
s09
s09
s10
s10
s11
s11
s12
s12

Mulțumiri B.M.L. pentru B.L.L.

mps2
Politiei Locale Sector 2, Bucuresti

B. M. L. pentru B. L. L. Adresa: str. T. M. nr. 20, sector 2

Va transmit prezenta scrisoare de mulţumire, ca semn de apreciere si respect atat pentru operativitatea demonstrata cat mai ales pentru răspunsul prompt si eficient, acordat mamei mele in varsta (cu grad de handicap) in rezolvarea problemelor noastre: blocarea porţii de acces in casa.

Datorita spiritului civic, insusit cu vehementa de Politia Locala Sector 2, am reuşit intodeauna sa depăşim obstacolele din calea noastra si sa putem iesi pe poarta. Micul trotuar din fata casei este deseori blocat de maşini, deseori apartinand personalului de la Centrul Militar in nr. direct proporţional. Din pacate, cei ultimi menţionaţi, considerând ca locaţia le permite sa abuzeze de o anumita, greşit inteleasa autoritate, isi parcheaza maşinile personale la nici 20cm de poarta. Prin gestul lor iresponsabil, aceste persoane, nu se gândesc sau nu ii intereseaza, ca asa facand, ne anuleaza noua un drept, de care ei beneficiaza cand ajung la domiciliul lor (spaţiu in libera mişcare, urgente, salvare, pompieri, lucrări de intretinere gaz, apa, etc). De fiecare data cand am intampinat situatii de blocaj iar mama mea trebuia sa fie supusa la un efort deosebit pentru a putea iesi pe poarta, Politia Locala s-a prezentat in timp util si cu eficenta. De accea dorim ca pe aceasta cale sa le mulţumim din suflet si cu multa sinceritate pentru gestul de omenie, sprijin de calitate, profesionalism si diligenta deosebita. Nu va ascund ca de multe ori am asistat cu indignare la discuţii agresive, amenintari si de "rea voinţa" indreptate către Politia Locala Sector 2, in timp ce incercau sa-mi elibereze poarta si a crea spaţiu mamei mele invalida de a intra in casa. (ma refer in special la posesorii de maşini ai lucratorior Centrului Militar vecin cu mine). Totodata e de remarcat ca toate aplelurile mele telefonice, către dispecer au fost recepţionate cu rabdare, responsabilitate si cu preaviz de rezolvare in interval minim de timp operativ.

Tot ceea ce am descris mai sus are scopul de a evidenţia faptul ca am primit din partea Politiei Locale sector 2 un real angajament, intelegere, scupulozitate si consecventa. Pentru intelegerea completa a mesajului meu, consider ca e important de "a se face ştiut“ cand organele responsabile iti dau suportul pentru a te simţi in siguranţa, ajutat si mai ales inteles intr-un moment in care toti ceilalţi dintr-un motiv sau altul indiferent de lege "nu vor sa inteleaga".

In concluzie, eu si mama mea, vrem sa va transmitem pe aceasta cale ca suntem multumite de ajutorul acordat in poziţie de Politia Locala sector 2, multumite ca funcţionaţi in sprijinul siguranţei cetateanului si suntem convinse ca veti pastra aceasta calitate si pe viitor.

Mulțumiri Gh. P.

 
Țin sa multumesc Poliției Locale Sect.2 pt promptitudinea avută in urma reclamației mele privind blocarea căii de acces ( garaj) a proprit.mele din str J.L.C, sect.2 cât si echipajului auto cu nr. B89UIC (Dacia Duster) care a mai intervenit de câteva ori la solicit. mea tot pt. aceeasi problemă.

Cu stimă si respect, Gh.P.

 

Mulțumiri C. D.

 
Bună ziua,
Pentru prima oara apelez la politia locala (sector 2).
Vreau sa le mulțumesc pe această cale pentru promptitudine, sincer nu mă asteptam. Dispecerat de nota 10, agenti de 10.
O zi minunată, fără incidente!!

C. D.

 

Mulțumiri B. A., Buzău

 
Către Doamna Director,

Numele meu este B. A., domiciliat în județul Buzău,
"Prin aceasta scrisoare de intenție, vreau sa mulțumesc colegilor dumneavoastră și dumneavoastră pentru fapta instituita în data de 06.10.2021, în jurul orei 02:25, domnul agent B. C. împreună cu domnul agent C. B., la rugămintea disperata de a mă putea însoți fără a se risca nici un accident și de a ajunge cu bine pana la spitalul Sanador din sector 1, deoarece soția mea urma să nască și eram pe drum de aproximativ 40 minute.
Le sunt recunoscător și pentru ajutorul pe care mi l-au oferit în caz ca am nevoie de ceva fiind departe de casă.
Va mulțumesc încă o data și doresc ca aceste fapte sa ajungă cât mai departe, sa fie văzute de cât mai mulți oameni și să devenim așa ca cei doi agenți ai sectorului 2 de la Politia Locală."

O zi buna vă doresc!

 

Mulțumiri - Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București


MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
JANDARMERIA ROMANA
Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București
"General de divizie Constantin Anton"

Stimată Doamnă Director General

Îmi revine deosebita plăcere și onoare de a vă transmite cele
mai sincere mulțumiri pentru sprijinul constant pe care
dumneavoastră personal și structura pe care o conduceți l-ați
acordat Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului
București în contextul desfășurării Campionatului European de
Fotbal EURO 2020, la București.
Structura pe care o conduceți, parte a unui mecanism extrem
de complex, și-a asumat un rol activ, reprezentând o componentă
importantă pentru reușita evenimentului.
Vă transmit sincere felicităripentru efortul pe care il faceți zi
de zi, într-un context dificil și solicitant, rugându-vă, totodata,
să primiți salutul nostru călduros, în semn de apreciere și respect
pentru buna colaborare.

Cu deosebită stimă,
DIRECTOR GENERAL
Colonel
Ionel-Cătălin Stegăroiu

Mesaj de multumire din partea Colegiului National Bilingv George Cosbuc

 
Buna ziua!

Colegiul National Bilingv George Cosbuc de pe strada Olari nr 29-31, sector 2, Bucuresti, doreste sa va adreseze multumiri pentru promptitudinea cu care ati raspuns cererii noastre de asistenta cu un un echipaj prezent la colegiu in zilele de examen pentru admitere in clasa a V-a din 3-4 iulie 2021. Dl Daniel Bica si dl Madalin Vlaicu au gestionat extrem de eficient fluxul foarte mare de parinti si copii, 440 candidati insotiti de cel putin un parinte, resepctiv peste 1000 de persoane, au colaborat foarte bine cu directiune scolii si s-au asigurat ca fiecare copil in parte a fost preluat de parinti la iesirea din scoala. Dorim sa le adresam multumiri in special.

Cu stima,
Florina Ruse
Director Adjunct Colegiul National Bilingv George Cosbuc

 

Multumiri Irina Ciocan Stănescu

 
Buna seara,
Va scriu din Bd Lacul Tei
Doresc sa transmit multumiri colegilor care au raspuns solicitarii mele din aceasta noapte.

Povestea, pe scurt:
Mi s-a parut ca aud un zgomot in casa. Cum sistemul de alarma nou nu era montat inca si cainele dormea, dupa ceva timp am decis sa sun la Politie. Recunosc ca pe de o parte ma temeam ca ii voi pune pe drumuri degeaba pe colegi, pe de alta ma gandeam ca va dura mult pana cand vor sosi.
De la colega care a raspuns la dispecerat pana la interventie si comunicare, totul a decurs excelent. Politete, promptitudine, incredere. Toti m-au asigurat ca am procedat corect, m-au incurajat sa apelez oricand va fi nevoie. Interventia a fost prompta (au sosit la aprox 4 minute) si foarte profesionista: colegii au cautat cu atentie si initiativa toate colturile casei si curtii, au intrebat constant daca li se permite accesul, au incercat sa se asigure ca sunt linistita.
Din fericire, a fost doar o sperietura. Dar mai ales, a fost un moment de incredere, cu sentimentul ca suntem in siguranta si in Romania.
Adevarati profesionisti, felicitari!
Multumesc inca o data, sper sa le puteti transmite colegilor si superiorilor dumnealor acest feedback.

Cele bune,
Irina

 

Multumiri Corneliu Boitan

 
Buna ziua,

În plus, doresc să vă mulțumesc pentru solicitudine și operativitate, dar și pentru soluția oferită, rezultatele operațiunii efectuate de către polițiștii locali fiind vizibile chiar din primele zile.
Nu în ultimul rând, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că polițiștii care au făcut parte din echipajul din cadrul Serviciului Circulație care s-a deplasat la fața locului pentru verificarea situației din teren au dat dovadă de profesionalism și competență, atitudinea acestora fiind una care aduce un plus imaginii Poliției Locale Sector 2.

Cu mulțumiri,
Corneliu BOITAN

 

Mulțumiri InfoCons


Asociația InfoCons

Cu ocazia zilei de 15 Martie - Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor și a lunii Protecției Consumatorilor, vă mulțumim pentru implicarea și suportul acordat mișcării de protecția consumatorilor din România de-a lungul timpului.
Sperăm în continuarea în sprijinul dvs. de informare a cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au și de schimbare a mentalității și atitudinii acestora, din consumatori pasivi, în consumatori activi, adoptând o9atitudine!.
Pe această cale, vă transmitem atașat în format electronic o diplomă prin care ne arătăm recunoștința pentru suportul acordat.
De asemenea, vă propunem să ne transmiteți un mesaj pentru Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, luna martie fiind luna protecției consumatorilor iar în acest an se împlinește și un an de la declanșarea pandemiei în România .

Cu deosebită consideraţie,
Preşedinte
Sorin Mierlea

MULȚUMIRI ȘCOALA GIMNAZIALĂ FERDINAND I

mps2 SCOALA GENERALA FERDINAND I


Scrisoare de multumire

Stimate domnule Director General, Col. Rez. DOBRILĂ AUREL,

Colectivul Scolii Gimnaziale Ferdinand I mulțumește Poliției Locale
Sector 2 pentru aportul instituției dumneavoastră la evenimentul de deschidere al
anului școlar 2019/2020 în care a participat Excelența Sa domnul Klaus Iohannis,
Președintele României și doamna Snezana Samardzic Markovic, Director General
for Democracy.
Ne bucurăm că de fiecare dată putem conta pe sprijinul dumneavoastră
în organizarea evenimentelor noastre.

DIRECTOR,
Prof. Violeta Dascălu

Multumiri Deliver Lex Trans SRL

 
Catre: POLITIA LOCALA SECTOR 2

In numele DELIVER TRANS S.R.L. va multumim pentru sprijinul acordat pe toata perioada desfasurarii lucrarilor de reabilitare si modernizare in sectorul 2, pe Bd. Basarabia si str. Vatra Luminoasa.
De asemenea ne exprimam convingerea ca vom continua o buna colaborare, in interesul cetatenilor, beneficiarii activitatilor pe care le desfasuram.
Va uram succes si va asiguram de intreaga noastra consideratie!

Cu stima,
ADMINISTRATOR
Ilie Alexandru
26.07.2019

Copyright © 2019 Politia Locala Sector 2 . Toate drepturile rezervate

Pentru a accesa informaţiile de pe site, trebuie să acceptaţi politica de cookie. Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru personalizarea conținutului afișat, performanță, autentificare și altele. Aceste cookie-uri pot proveni de la terți.